Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs - och champinjonfrikadeller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Recept från Ica.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Ansa och hacka champinjonerna. Blanda färsen med champinjoner, vatten, salt, peppar och gärna pressade vitlöksklyftor.Forma färsen till stora, runda köttbullar.
  3. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Koka upp buljongtärningen med vatten och gärna soja.
  4. Lägg i purjolöken och köttbullarna. Låt koka under lock cirka 8 minuter.
  5. Låt pastan rinna av och fördela den i 4 djupa tallrikar. Lägg på frikadeller och purjo och häll buljongen runt om.
  6. Servera genast med bröd till och gärna färskriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.