Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs och levergryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Räcker till 6 personer, gjord på nötfärs och kycklinglever.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna eller gryta. Fräs den finhackade löken och vitlöken och de skivade champinjonerna ca 5 minuter så de får lite färg. Blanda ned färs och stek ca 3 minuter. Blanda ned kycklinglevern och stek ca 3 minuter.
  2. Häll på vatten och smula ned buljongtärningarna. Tillsätt tomatpurén, salt, peppar och timjan. Låt puttra ca 10 minuter. Blanda ned grädde och låt puttra någon minut. Strö över finhackad persilja och servera grytan med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.