Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Himla goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta färsen med saltet. Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla i 10 minuter. Späd färsen med blandningen.
  2. Krydda och blanda i ägg och lök. Forma färsen till biffar och stek dem knappt färdiga. Slå över den outspädda svampsoppan. Låt biffarna puttra en stund i såsen.
  3. Smaka av med grädde, soja och eventuellt lite buljong beroende på sältan - olika soppfabrikat har olika sälta. Fräs svampen i lite matfett och blanda ned. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.