Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbullar med gurkstavar och dill- och vitlökskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god rätt som jag helst gör på kalvfärs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, 3 msk crème fraiche, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Hacka dillstjälkarna, blanda i färsen. Forma till ca 15 små biffar. Stek biffarna i omgångar 2-3 min per sida tills de fått vacker färg. Lägg dem i pannan och efterstek under lock på svag värme ca 5 min. Blanda resten av crème fraichen med hackad dill, pressad vitlök och 2 krm salt. Skär gurkan i stavar. Servera biffarna med dillkräm och gurkstavar.
  2. Jag tycker det är godast att servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.