Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfylld franska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel bjudmat, eller fredagsmys.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka paprika, lök och championer. Bryn färsen och "hacket". Pressa i vitlöksklyftorna. Blanda i ketchup, kryddblandningen och tomater eller bönor.
  2. Skär av ett "lock" på franskan ( det går bra med frallor också ) och gröp ur den.
  3. Fyll med färsblandningen (man kan använda lite av "gröpet" i blandningen om man vill).
  4. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i 10 minuter.
  5. Servera gärna med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.