Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska madeleinekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 16 minuter
Skriv ut

De små snäckformade franska kakorna är mjuka,nästan som miniatyrsockerkakor, och otroligt läckra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, strösocker, vaniljsocker och rivet citronskal ljust och krämigt. Rör ner äggen
  2. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Smörj och bröa madeleineformarna. Fördelasmeten i formarna och grädda gyllene på galler i mitten av ugnen i ca.10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • DoctorWho 21 augusti 2011

    Jag har tyvärr ingen Madeleine-form så jag tog en annan. Jättegoda kakor! Kommer definitivt att baka dem igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.