Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med kryddig grönsakssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är såsen som gör den här rätten. Den passar utmärkt till alla former av pasta och smakar även gott till ris. Servera med färsk-riven parmesanost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka den gula löken. Fräs lök och skivade champinjoner i oljan. Tärna auberginen och paprikan. Rör ner i svampfräset.
  2. Rör samman soja, vinäger, socker, tomatpurè och kryddor. Pressa ner vitlöken. Blanda i vattnet. Häll såsen över grönsakerna och låt allt puttra i 5 minuter.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  4. Rör ner ärterna i såsen.
  5. Servera genast med färskriven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.