Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostbollar med gravad lax

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

När jag gjorde färskostbollar med nötkött (recept jag hittade i tidningen Mitt kök) blev jag inspirerad att hitta på nya varianter. Det blev färskostbollar med gravad lax och dill.

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i småbitar. Blanda philadelpha, lax och citron. Rulla till små bollar. Lägg dillen på ett fat. Rulla varje boll i dillen så att de täcks. Förvara bollarna kallt tills de ska serveras. Snabbt och enkelt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.