Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med grillsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vårkänslor

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk ca 10 minuter, låt rinna av, Blanda olivolja, hackad timjan och paprikapulver och häll blandningen över den varma potatisen. Stek baconskivorna, skär i bitar. Lägg potatisarna på ett grillgaller och låt stå i ugnen 10 minuter på 200 grader. Vänd potatisarna en gång. Blanda ingredienserna till dressingen i en skål. Lägg potatis och bacon i en stor skål, krydda med salt och peppar och blanda. Häll över dressingen, garnera med persiljan och servera den varma salladen genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.