Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färslimpa med äpple

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsen blir mycket god med äpple, lök och sweet chili-sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i buljongen minst 10 minuter. Blanda med färs och ägg. Salta och peppra. Skala och hacka löken och fräs den i lite matfett. Skala, kärna ur och klyfta äpplea och låt dem fräsa med en kort stund. Bred ut färsen på vattensköljd skärbräda. Lägg på lök, äppelklyftor, chilisås och riven ost. Rulla ihop till en limpa.
  2. Pensla den lätt med lite soja blandad med smält smör och grädda i 200 grader ca 25 minuter. Kolla att den är genomstekt.
  3. Gör en sås på skyn, lite grädde och redning. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis, ärter och sallad eller något annat du tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • krtek 23 augusti 2008

    Alla blev stormförtjusta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.