Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falskfilé med sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt att göra, så gör stor sats. Passar både vardag och helg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med aromaten väldigt väl. Ta fram plastfolie och lägg färsen på. Rulla ihop till en korv, som en filé. Frys in.
  2. Ta fram filén och låt den tina i båda ändar, inte mer. Skär den i skivor om ca ½ cm och stek och lägg sedan över i en eldfast form.
  3. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll den sedan över filén. Sedan in i ugnen i 30 minuter på 225 gradig ugnsvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.