Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med oregano, mjuk polenta och sallad

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Alla nya recept med falukorv är ett plus...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt salladen i mindre bitar. Koka sockerärter och bönor hastigt i saltat vatten. Skär schalottenlöken i tunna skivor. Blanda ingredienserna med olja.
  2. Koka upp buljongen till polentan i en kastrull. Rör i polentagrynen och låt koka upp igen under omrörning med en träslev. Låt sjuda i ca 10 minuter. Rör om då och då.
  3. Vänd ner keso och smaksätt med salt och peppar strax innan servering.
  4. Skär falukorven i 5 cm långa stavar. Stek dem i en teflonpanna. Strö över plockad oregano och servera korven med polentan och salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.