Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farligt god slush

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Denna funkar året om bara humöret är varmt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet tillsammans med sockret. När sockret blivit upplöst, stäng av spisen och lägg i te påsarna. Låt ligga i 3-4 minuter.
  2. Pressa ut saften från citronerna och häll i sockerlaget. Tillsätt juicen och rör om. Låt stå tills det svalnat.
  3. Häll i spriten! :)
  4. Häll blandningen i plastburkar, ej för stora. Om allt tillsätts i en stor burk finns det risk för att det inte riktigt stelnar.
  5. Låt stå i minst 24 timmar, när det har blivit en fryst "sörja" är det klart för servering.
  6. Fyll ett glas till 3/4 med slush. Fyll på med cider, rör runt och avnjut.
  7. Överkurs är om man garnerar med färsk ananas...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.