Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fars sill

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Älskar denna rätt. Stående på vårt smörgåsbord vid alla högtider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj matjesfiléerna och lägg dem i en bunke med vatten, ställ svalt 1 timme.
  2. Blanda majonnäs, lök, purjolök och dill i en skål.
  3. Ta upp matjesfiléerna och låt dem rinna av på ett papper. Skär filéerna först på längden och sedan i bitar. Blanda ner bitarna i majonnäsen och rör sist i crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.