Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faster Jennies goda grovlimpa

 
Skriv ut

Mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner alla de torra ingredienserna med undantag för bikarbonaten. Blanda ner fil och bikarbonat, tillsätt sirapen och blanda samman med elvisp.
  2. Häll smeten i 2 smorda och bröade limp- eller sockerkaksformar (strö på lite solrosfrön om så önskas) och grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 46-60 minuter. Stjälp upp limporna och låt dem svalna.
  3. Ett tips! Man kan även variera sig med olika fil- och yoghurtsorter .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.