Det här receptet hittade jag på ett gammalt och nött tidningsurklipp. Har lagat det många gånger och alla har tyckt om rätten. Man kan ju själv välja kryddningen efter smak.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegott och en bra allt i ett-gryta.
Jag undrar vad jag gjorde för fel för familjen konstaterade att "detta gör vi inte igen, mamma." Och jag lovade det. Ledsen men det blir bara en 1:a på sin höjd.
Jag undrar vad jag gjorde för fel för hela familjen konstaterade att "Detta gör vi inte igen, mamma!". Det lovade jag. Ledsen men det blir bara en 1:a på sin höjd.
Hej. Det var tråkigt att höra, men prova med att förkoka potatisen lite grann sen du har skivat den. Det är viktigt att gratängen är väl genomkokt.....Sen kan du ju krydda efter egen smak.............Jag serverar den med fräsch sallad......Jag vet ju inte ifall dina barn inte tycker om bacon eller svamp........Prova dig fram.......Ha det bra....