Stek kotletterna i några minuter per sida och krydda. Lägg dem i en smord eldfast form. Fräs den klippta skinkan, champinjonerna och purjolöksringarna. Blanda i den hackade paprikan, dragonen och tomatpurén. Fördela skink -och paprikaröran i små högar på kotletterna.
Smält smöret till gratängsåsen i en kastrull. Blanda i mjölet och sedan vätskan. Låt koka några minuter. Blanda i riven ost. Krydda. Rör tills osten smält. Häll såsen över köttet. Gratinera i 15-20 min, 250 grader.
En rolig rätt! Lite annorlunda kotlett och en god smak!!
Queenie18 maj 2008
Riktigt gott. Gjorde det här i går. Något jag definitivt kommer att göra igen. Hade ingen tomatpuré hemma så jag körde med lite chilisås. Synd att batterierna var slut i kameran, annars hade jag tagit ett kort. Tack för ett kanongott recept.
kattis6324 oktober 2008
Det här var otroligt gott! Alla är nöjda som smakat. En kotlettfavorit. Tack igen för receptet/ Katarina
En rolig rätt! Lite annorlunda kotlett och en god smak!!
Riktigt gott. Gjorde det här i går. Något jag definitivt kommer att göra igen. Hade ingen tomatpuré hemma så jag körde med lite chilisås. Synd att batterierna var slut i kameran, annars hade jag tagit ett kort. Tack för ett kanongott recept.
Det här var otroligt gott! Alla är nöjda som smakat. En kotlettfavorit. Tack igen för receptet/ Katarina