Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Festlig glasskula med pepparkaka och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dessert som alltid väcker uppståndelse! Rolig, god och väldigt enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina glassen något så att den går att forma. Lägg en rejäl skopa glass i handen. Tryck ett hål i mitten. Lägg dit en sked sylt och slut igen hålet. Forma till en boll och rulla i finkrossade pepparkakssmulor.
  2. Lägg glassbollen i en bullform och lägg in i frysen i minst 1 timme. Gör en boll i taget på samma sätt med resten av glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.