Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfylld kycklingfilé med basilika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar rätt som uppskattas av de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en skåra i kycklingen, men inte hela vägen. Stoppa i lite mosad fetaost, samt basilikablad och bryn filen på medelstark värme i stekpanna ca 5 min på var sida.
  2. Lägg sedan kycklingen på en ugnsäker form och låt stå i ugnen 20-25 min på 175.
  3. Koka under tiden riset och gör dressingen.
  4. Dressing: Pressa vitlöken och blanda samman med 2 dl naturell yoghurt, blanda i saften från en halv citron , ett par matskedar sweet chili, 1 msk olivolja och salt och peppar. Låt stå i kylen medans kycklingen och riset lagas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.