Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaoströra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Den här röran är god till allt, vi använder den till grillat, som dipsås till chips och grönsaker bla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa fetaost tillsammans med turkiskt yoghurt eller annat crème fraich-liknande vad du föredrar.
  2. Blanda i finhackad rödlök efter smak, jag har en halv lök till en halv burk feta ost och 1-2 dl yoghurt. salta och peppra efter smak.
  3. Låt stå ett tag.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LH71 9 juni 2011

    skit god röra till grillat eller bakpot. Jag brukar ha i en msk olivolja och en nypa socker för att få en mjukare smak. Att hacka i lite svarta oliver e inte heller fel.

  • miramamman 11 juni 2011

    Ja visst är den god:-) sist använde jag creme freich istället för turkisk yoghurt, då blev den också rundare och mildare i smaken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.