Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettuccini alla sceriffa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bandspaghetti med ostsås från Capri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva auberginen. Lägg skivorna på ett fat och strö över saltet. Låt stå ca 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 100 grader. Rör smöret mjukt i en ugnssäker form. Rör ner grädde och ost lite i taget. Tillsätt cayennepepparn.
  3. Torka av vätskan från auberginen, strimla paprikan och fräs dem i smör. Blanda ned grönsakerna i gräddblandningen och ställ ugnen i formen.
  4. Koka pastan i saltat vatten. Ta ut formen ur ugnen och blanda ned pastan. Blanda ordentligt och servera rykande varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.