Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fias kolarutor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

God kaka som går snabbt att göra och som det blir ganska många av

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200C (Varmluft drygt 175C) Börja med botten. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i de övriga ingredienserna. Bred i långpanna (25x35 cm) Grädda i 8 min (gör glasyren under tiden)
  2. Glasyr: Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka under omrörning i 3 min. Häll glasyren över kakan och grädda ytterligare 5 min. Låt svalna och skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emaxen 22 juli 2008

    god glasyr men jättetorr botten, vilket ger bottenbetyg

  • Gloomyior 24 juli 2008

    Glasyren brukar "blanda" sig med botten, förstår att det måste varit väldigt torrt om den inte gjorde det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.