Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikon och amarettotoppar

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Jättegott julgodis med torkade fikon, mandellikör och mandelmassa. Dessutom är de lätta att göra. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort skaften på fikonen och dela dem. Mixa fikonen, smör, mandelmassa, likör och ströbröd i en matberedare. Kör till en slät massa och forma sedan toppar av smeten. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron. Doppa topparna i chokladen och låt dem stelna på ett bakpapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.