Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med krämig squashfyllning.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Leverpastej och squash är kanske en oväntad kombination men så här, till kalkon, är det en alldeles utmärkt idé!

Ingredienser

Instruktioner

Skär squashen på längden i riktigt tunna skivor. Det ska bli dubbelt så många skivor som du har antal filéer. Förväll dem snabbt i lättsaltat vatten. Skär en skåra i filéerna och vik ut dem. Salta och peppra. Lägg på avrunna squashband och bred på leverpastej. Bind upp filéerna med bomullssnöre och stek i matfett ca 20 min. Koka pasta enl anvisning på förpackn. Strimla resten av squashen och låt koka tillsammans med pastan de sista minuterna. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Skär filén i sneda skivor, lägg upp på tallrik tillsammans med pasta. Strö över pinjenötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.