Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegskorgar med kycklingröra

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Festligt och smakfullt! Korgarna kan även göras med tunnbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Pressa potatisen ner i en bunke. Grovriv äggen. Skär kycklingen i mindre bitar. Tärna gurkorna. Blanda ihop allt med tinade ärter och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär ut bitar ur filodegen med måtten ca 10x10 cm. Tryck ner dem två och två i en torr muffinsplåt eller andra ugnståliga små skålar. Grädda gyllene, ca 5 minuter. Ställ att svalna.
  4. Fyll filodegskorgarna med röran och toppa med granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.