Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finsk torsksoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god soppa till vintern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala potatisen. Lägg i potatisen efter att vattnet har kokat då behåller potatisen alla nyttigheter i sig. När potatisen nästan är färdig, börja då att smörsteka dina torskfiléer. När potatisen är färdig och torsken häll då ut potatisvattnet spara bara lite av vattnet ca 1 dl och häll i torsken i samma kastrull och häll i 1,5 l mjölk. Låt det koka upp i ca 1 minut smaka av med salt och peppar.
  2. Få ingredienser gör allt godare enligt mig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.