Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fishcakes med fruktsalsa och dipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är nyttig varför inte göra något annat än vanlig stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i mindre bitar och lägg i matberedare, mixa till fin färs. Blanda fiskfärsen med ägg, haricots verts, socker, salt och currypasta. Blanda ingredienserna väl och forma till små ”puckar”. Fritera i het olja tills gyllene på båda sidor. Servera med fruktsallad och chiliketchup.
  2. Blanda socker och vinäger tills sockret löst sig. Blanda övriga ingredienser och vänd med vinäger-sockerdressing innan servering.
  3. OBS: Ersätt den utrotningshotade torsken i grundreceptet med exempelvis sej eller hoki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.