Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FISK A LA SÄWSTRÖM

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min egen komposition.

Ingredienser

Instruktioner

Dela fisken i småbitar och lägg dem i en kastrull med låga kanter. Salta och peppra. (Olja eller flytande margarin i kastrullen. Skär purjolöken i smala strimlor och lägg över fisken. Blanda creme freschen med riven pepparrot, senap och dill. Förväll tomaterna och dra av skalet. Lägg tomaterna på fisken och häll sedan över creme frescheblandningen. Låt det småkoka tills fisken är färdig. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.