Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk Florentine

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Florentine innebär att det är spenat i maträtten. Denna fisk är en riktig höjdare om man gillar spenat vill säga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Smörj en form Täck botten med tinad spenat. Lägg fiskfiléerna ovanpå Gör såsen och häll den ovanpå fisken.
  3. Sätt in i ugnen ca 25 min eller tills fisken är klar.
  4. Servera med kokt ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.