Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ajvarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

5 ingredienser och snabbt har du en god rätt att servera!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Salta, peppra och bryn fisken i smör. Blanda grädde och ajvar relish och häll över fisken. Låt koka i 3-4 minuter i en stekpanna eller gryta.
  3. Skär zucchinin i bitar, stek dem i smör. Salta och peppra. Servera fisken med zucchini och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.