Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i gurksås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Saltgurkan och vinet i såsen ger en annorlunda smak som jag tycker är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa fisken och lägg en knippa dill inuti. Stek fisken i smöret tills den är nästen färdig. Sista minuten tillsätts 1 dl vin som får steka med ca 2 min.
  2. Ta upp fisken ur pannan och tillsätt ytterligare 1 dl vin i pannan. Tillsätt tomatpurén och saltgurkorna hackade i småtärningar. Häll i grädden och låt allt koka ihop.
  3. Servera fisken och såsen tillsammans med pressad eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.