Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i hollandaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vilken fisk som helst blir till festmat med en god sås. Till godkännaren: har skrivit dit måttet på hollandaisesås förp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Salta filéerna och dela dem om de är stora. Lägg dem tätt i ugnsform. Hyvla över lite smör och täck med folie. Koka klart mitt i ugnen cirka 20 minuter, kortare tid för mindre fiskar. Slå av spadet.
  3. Rör ut såsen med uppvispad grädde och smaksätt med citron. Lägg tomaterna i formen och slå över såsen. Pudra med paprika och gratinera hastigt i het ugn. Strö över gräslöken vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.