Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mina barns favorit

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken om den är fryst. Skär den i bitar. Skala och skiva löken, skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Fräs lök och paprika i matfett i en kastrull. Strö på mjöl och rör om. Tillsätt fiskbuljong och grädde och koka under omrörning, i ca 3 minuter. Mixa såsen. Smaksätt med salt och peppar. Stek fisken. Servera med ris eller potatis och rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.