Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i tomatröra

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Fisk och tomater ihop är inte alls så tokigt. Här smaksätts grytan även med curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs i smöret utan att den tar färg. Rör ner tomatpurén och tillsätt de krossade tomaterna, salt och peppar.
  2. Skär fisken i ca 2 cm tjocka skivor och låt sjuda i såsen under lock i ca 15 minuter. Vispa grädden och smaksätt den med curry. Lägg upp fisken på serveringsfat. Vänd ner grädden i tomatröran och häll den över fisken. Strö rikligt med persilja över det hela och servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.