Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i ugn med saffran, tomater och brysselkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och verkligen god fiskrätt som följt med mig i mer än 40 år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vanlig ugn 225 grader i ca 20 minuter.
  2. Skär fisken i bitar och lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra efter smak. Lägg skivade tomater och delad brysselkål över. Blanda crème fraiche, chilisås, saffran och timjan och häll över formen.
  3. Servera en grönsallad , ris, bulgur eller quinoa till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.