Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk pinne wraps

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bra mat till barnen .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek först fiskpinnarna.
  2. Strimla sallads lökarna och blanda med crème fraiche, sesam olja, curry och chili sås, citron, salt och peppar till dressing.
  3. Bottna tortilla brödet med sallad och strimlad gurka. Skivad potatis och ev koriander.
  4. Lägg på fisken och bre dressingen över. Vik o rulla ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.