Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarens sallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En innehållsrik entrérätt, men man äter mycket i Bourgogne. Ur boken "Tour de France" av Siv och Key L Nilson.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och olivolja i en traktörpanna. Lägg i lök och hackade grönsaker. Fräs de lättkryddade fiskfiléerna och de delade havskräftorna en kort stund i smöret tills fisken är klar.
  2. Garnera tallrikar med salladsblad och klyftor av tomat. Lägg på fisken och skaldjuren. Smaksätt koksmöret med citron och skeda det över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.