Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga biffar som gillas av både stora och små. Passar fint med den sötsyrliga såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till såsen.
  2. Skär fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, mjöl, grädde och hälften av gräslöken till en färs. Forma den till 8 biffar.
  3. Vänd dem i ströbröd blandat med resten av gräslöken. Stek dem i smör ca 3 minuter på varje sida.
  4. Servera biffarna med såsen och potatismos blandad med lite spenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.