Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar under marängtäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsrätter

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de skurna fiskbullarna i en smord ugnssäker form. Blanda majonnäs, äggulor, gräslök och den hackade kaprisen. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner äggen i majonnäsblandningen. Bred ut blandningen över fiskbullarna och grädda i 250 C värme under ca 10 min eller tills den fått en fin färg. Serveras med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alvjonia 17 januari 2010

    Lite ovanlig kombination med fisk och maräng ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.