Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé i saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig fiskgryta som toppas av färska skalade räkor, hackad dill och persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och palsternackan och skölj purjolöken väl. Strimla morötterna, palsternackan och purjolöken fint.
  2. Fräs grönsakerna hastigt i smör utan att de får färg. Tillsätt vinet och låt koka ett par minuter.
  3. Vik ihop fiskfiléerna och lägg ovanpå grönsakerna. Vispa ut saffranet i grädden och häll över fisken.
  4. Låt sjuda under lock i 5 minuter, kontrollera att fisken är vit, då är den klar.
  5. Garnera med räkor och kryddgrönt. Servera med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.