Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med parmesan i marsalavin med pressad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott och enkel rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Pressa den strax innan serveringen.
  2. Salta och peppra fisken på båda sidor och vänd den i mjöl.
  3. Hetta upp smör och olivolja i en stor stekpanna. Lägg i fisken och stek den hastigt på båda sidor för att få lite färg. Tillsätt buljong, marsalavin, persilja och gräslök och låt puttra på svag värme i 2-3 minuter (kortare om fiskfiléerna är väldigt tunna). Flytta pannan från värmen, strö parmesan på fiskfiléerna och lägg på ett lock. Låt stå 2-3 minuter, fiskfiléerna ångas då färdiga i skyn och osttäcket smälter.
  4. Servera fisken genast med den pressade potatisen. Skeda över lite av marsalaskyn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.