Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med dragon

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Denna grätäng är superlätt och supergod! Fick receptet av min kompis Sofie.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ugnsform. Salta efter smak och strö på rikligt med citron peppar.
  2. Blanda crème fraiche, grädde, salt, senap och citronpeppar i en bunke. Vispa till en tjock sås. Smula i massor av torkad dragon. Smaka eftersom du smular ned, smaken är som baken men jag gillar stark smak av dragon.
  3. Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader.
  4. Servera med kokt eller pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.