Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med senapsgrädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vad kan vara godare än en gratäng på torskfilé, med ris, blandad sallad och bröd?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 225º C.
  2. Tina fisken om den är djupfryst.
  3. Skiva purjon fint och bred ut den i en ugnssäker form. Strö över persilja och citronskal. Lägg på fisken och salta. Blanda grädde, mjöl och senap och häll över. Sätt in i mitten av ugnen ca 25 minuter.
  4. Servera ris, blandad sallad och grovt portionsbröd. Färsk frukt efter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gottgris 17 maj 2009

    det blev jättegott. Jag tog gul lök i stället för purjolök o gul paprika. Det fräste jag i en kastrull och gjorde såsen där i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.