Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med vinsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och lättlagad fiskgratäng

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en ugnssäker form och strö på hackad dill. Lägg fisken i formen. Djupfryst fisk tinas något först och skäres i 2-3 cm tjocka skivor. Strö över salt, peppar och lite dill. Koka såsen som det står på förpackningen men byt ut 1 dl vatten mot vitt vin . Häll den färdiga såsen över fisken och gratinera i 200gr 15-20 min. Garnera med räkor och dill. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.