Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mkt god fisklåda som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen och morötterna i tunna skivor. Koka dem i vatten med salt tills de mjuknat. Stek fiskblocket och tillsätt alla kryddor i pannan utom svartpeppar.
  2. Varva därefter potatis, morötterna, wokgrönsakerna, fisk, strö emellan riven ost och spenat i en ugnsfast låda.
  3. Blanda ihop ägget med mjölk, salt och svartpeppar och häll det över lådan, gratängen. In i ugnen på 200 grader tills allt fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.