Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanna

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Känns nyttigt och smakar gott..!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken. Skär den i ca 2cm breda skivor. Ansa och strimla grönsakerna. Fräs några minuter (inte tomaterna) krydda med salt.
  2. Häll över fiskbuljongen och citronsaft. Lägg fisken på grönsaksbädden. Sjud under lock ca 5 minuter.
  3. Strö över citronpeppar, skivade oliver, tärnad tomat och örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.