Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksås med kaviar

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En sås som är väldigt god till stekt/grillad lax med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kaviarn i matyoghurten och rör om väl. Finhacka löken, rör den och dillen i såsen. Smaka av med några droppar citron eller rivet citronskal, svartpeppar och franska örter (en blandning av de vanligaste örterna). Extra salt behövs inte då kaviarn är väldigt salt i sig själv.
  2. En sås som är väldigt god till stekt/grillad lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.