Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa från Laos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en god soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de frysta fiskfiléerna. Skär fisken i bitar. Skölj och strimla purjolöken. Kärna ur chilipepparn noga och skär den i tunna strimlor.
  2. Fräs lök och peppar i olja tills de mjuknat, ca 3 minuter. Tillsätt socker, citron, tomater och fiskbuljong. Låt koka ihop ca 10 minuter. Tillsätt nudlar eller makaronihjul, koka enligt anvisning på paketet. Vänd ner fisktärningar och ananasen i bitar.
  3. Låt koka några minuter, fisken ska nätt och jämnt vara genomkokt. Strö i koriander och servera soppan med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.