Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

VR

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och purjolök i lite matolja. Tillsätt basilika, saffran och halva krukan persilja. Fräs tills löken blivit mjuk. Pudra i mjölet och rör om. Tillsätt sedan buljongtärningarna och vattnet. Låt koka upp.
  2. Skär fisken i stora tärningar och lägg i tillsammans med tomaterna. Pressa citronen.
  3. Låt puttra på medelvärme ca 10 minuter. Tillsätt till sist musslorna och låt puttra ytterligare 5 minuter. Garnera med resten av persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.