- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Fick alla att enas om jättegod....
Instruktioner
- Fiskbuljong:
Koka upp vatten med räkskal från cirka räkor, gul lök, morot, 1 stänk vitt vin. Låt reducera till hälften. Smaksätt med salt. Sila och använd i soppan.
- Stek tomat, lök och vitlök i olja, tills tomaterna blir som en röra. Häll i finhackad chili, ingefära och saffran. Häll sedan i fiskbuljongen, vatten, anisfrön och lägg i apelsinhalvan, låt koka upp. Efter cirka 10-15 minuter, häll i grädde och kokosmjölk, Smaka av med salt, peppar och socker.
- Lägg ner lax, broccoli och sockerärtor 5 minuter innan soppan är klar och låt koka med 4-5 minuter
Publicerat den
11 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar